Cégvezető fojthatta meg a netes örömlányt

m0 gyilkosság
Budapest, 2015. december 12. A rendőrség bűnügyi technikusai helyszínelnek 2015. december 12-én az M0-s autóút egyik lehajtójánál, Budapest közelében, ahol előző nap állampolgári bejelentés alapján egy holttestet találtak. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Internetről rendelt prostituáltat, aztán megfojthatta a nőt a csévharaszti férfi. A gyilkossággal gyanúsított S. Lászlót a helyiek mintacsalád gyerekének tartják, mindenkit megdöbbentett a bűntény híre.
Vágólapra másolva!

Egy 38 éves csévharaszti férfi, helyi befolyásos család tagja ölhette meg azt a nőt, akit pénteken holtan találtak az M0-s autópálya gyáli lehajtójánál. A rendőrök szombat éjszaka fogták el S. Lászlót, aki beismerő vallomást tett.

Halál, rendelésre

Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője szerint a gyilkossággal gyanúsított férfi interneten keresett magának alkalmi partnert, és egy fővárosi, kőbányai örömlányt rendelt magának.

December 10-én este találkoztak is a férfi csévharaszti házában,

a gyanúsított pedig együttlétük során megfojtotta a fiatal nőt.

Rendőrök helyszíneltek a Gyáli úti lehajtónál, ahol az áldozat testét megtalálták Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Mikor rájött, mit tett, az áldozatot felöltöztette, és autójával a gyáli lehajtónál kitette a holttestét – aztán megszabadult a nő irataitól és tárgyaitól.

A telefon viszont a holttest mellett maradhatott, és ez segíthette a rendőrök munkáját.

El kellett játszania

A férfit hétfőn nyomozók vitték vissza családi házához, ahol a Velvet szerint

egy gumibabán kellett megmutatnia, hogyan végzett az örömlánnyal.

A csévharasztiakat megdöbbentette az eset, hiszen S. László módos családját mintaértékűnek tartották a településen – a férfi korábban rendezetten élt, cégvezetőként dolgozott Üllőn, sokáig tartós élettársi kapcsolata is volt.

Az ügyet bonyolítja az is, hogy a Bors utolérte az áldozat egyik hozzátartozóját, aki határozottan cáfolta, hogy a fiatal nő valaha prostituáltként dolgozott volna.

Elszökhetett volna

A Pest megyei főügyészség a gyanúsított előzetes letartóztatását kéri, mivel szerintük fennáll a veszély, hogy a férfi szabadlábon elrejtőzne a hatóságok elől.