Százmilliót követel magának Czeizel szeretője

czeizel endre sajtótájékoztató 2014 szeptember
Vágólapra másolva!
Nem követett el bűncselekményt Czeizel Endre szeretője - állítja a nő ügyvédje. Hajlandó lenne vallomást tenni, ha kihallgatnák. A házasságon kívül született gyermek anyja százmilliót szeretne látni az örökségből.
Vágólapra másolva!

Bejelentette, mennyi pénzre tart igényt Czeizel Endre vagyonából a genetikus volt szeretője - írja a Blikk. A lap úgy tudja, hogy a nő által követelt vagyoni elemek százmillió forintra rúgnak. Czeizel Endre öröksége több százmillió forint.

A lap azt is írja, hogy a nemrég elhunyt genetikus életében is

bőkezűen támogatta szeretőjét.

A család néhány tagja felháborodott a nő újabb követelésén, és a Blikk információi szerint elhatározták: nem hagyják, hogy "kisemmizzék őket".

Czeizel Endre genetikus egy sajtótájékoztatón, 2014-ben Fotó: Bielik István - Origo

A 80 éves korában elhunyt Czeizel Endrének két gyermeke született házasságon kívül egy fiatal joghallgatótól – erről a tudós írt is a könyvében.

A hagyatéki tárgyaláson derült ki, hogy a legkisebbik fiú esetében valami nem stimmel: a mesterséges megtermékenyítéshez szükséges, beleegyező spermadonor-nyilatkozaton nem a genetikusprofesszor, hanem egy másik férfi adatai és aláírása szerepelnek – tudta meg a Blikk.

A rendőrség vizsgálatot indított.

A Blikk megkereste Czeizel Endre volt szeretőjének ügyvédjét is. Ő azt mondta, hogy ügyfele nem követett el bűncselekményt. Dr. Lichy József azt mondta, hogy ha a rendőrség gyanúsítottként hallgatná ki a hölgyet, vallomást tennének.