Ünneplés közben haltak meg a komlói férfiak

Vágólapra másolva!
Apja talált rá a férfi és annak ismerősének holttestére a garázsban szerda reggel. A komlói férfiak azt ünnepelték, hogy egyikük frissen szabadult a börtönből, de a hideg miatt a kocsit is beindították. Szén-monoxid-mérgezés végezhetett velük, de az apa szerint nem zárható ki, hogy drogoztak is.
Vágólapra másolva!

Gyászba borult egy komlói család: a 28 éves férfinak - akinek holtestét szerda reggel találták meg a családi ház garázsában - rengeteg hozzátartozója volt. A férfi a szüleivel élt, egyedül nevelte 8 éves fiát. Egy helybéli szerint a családnak szüksége lenne segítségre, nem tudják hogyan tovább.

Szabadulóbulit tartottak

A férfi a garázsban látta vendégül a börtönből frissen szabadult, 35 éves barátját. A szabadulóbuli másnapján az

apja bukkant rá a holttestekre a garázsban álló kocsiban.

Az Origo úgy tudja, hogy az áldozatok alkoholt és drogokat is fogyasztottak. A hideg miatt az autót is beindították - elképzelhető, hogy szén-monoxid-mérgezés végzett velük. Az apa nem érti, hogy miért a garázsban ittak, hiszen ezt a meleg lakásban is megtehették volna.

- mondta a Borsnak.

A fia a komlói városgondokságnak dolgozott egy ideig, fizikai munkákat végzett. A kollégája egy derűs, szorgalmas, segítőkész férfiként ismerte meg, akinek az volt a legfontosabb,

hogy 8 éves kisfiának normális körülményeket teremthessen.

Később elvégzett egy tanfolyamot és targoncavezetőként dolgozott.

"Reggel hatra járt dolgozni, ezért csak akkor kezdtünk aggódni, amikor nem találtam a garázskulcsot, hogy az unokámat iskolába vigyem.

- mondta az apja.

A rendőrség kizárta, hogy bűncselekmény történt, közigazgatási eljárás keretén belül vizsgálják az ügyet.