Fidesz: Gyurcsány veszélyes

Gyurcsány Ferenc évértékelő beszéde a Mariott hotelben 2016 január 23-án Gyurcsány Ferenc évértékelő beszéde a Mariott hotelben 2016 január 23-án
Gyurcsány Ferenc évértékelő beszéde a Mariott hotelben 2016 január 23-án
Vágólapra másolva!
A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc bevándorláspolitikája veszélyezteti a magyarokat. A Jobbik úgy véli, pofátlanság a Demokratikus Koalíció elnökétől, hogy a fideszesek meggazdagodását firtatja. Pártreakciók Gyurcsány Ferenc évértékelője után.  
Vágólapra másolva!

Gyurcsány Ferenc be akarja telepíteni a bevándorlókat, és nem támogatja a kormány terrorellenes javaslatát sem, amellyel meglehetne védeni a magyarokat a terroristáktól – reagált a Fidesz a Demokratikus Koalíció elnökének évértékelőjére.

A Fidesz közleménye szerint Gyurcsány Ferencet Brüsszelből fizetik, és ha rajta múlna, akkor Brüsszel bevándorláspárti politikáját valósítaná meg, azzal pedig veszélybe sodorná a magyarokat.

Gyurcsány Ferenc 12. alkalommal tartott évértékelőjére reagáltak Fotó: Szabó Gábor - Origo

A Fidesz közölte azt is, hogy álláspontjuk szerint Gyurcsány Ferenc minden idők legkorruptabb kormányzását követte el, ma is milliárdokat tesz zsebre az MSZP–SZDSZ-kormány alatt intézett privatizációival, a magyar családoktól elvett, és csökkentette a pedagógusok és az egészségügyi dolgozók fizetését is. A Fidesz a volt kormányfő állami földeladásokat bíráló kijelentésére úgy válaszolt, hogy Gyurcsány Ferenc adja vissza a privatizáción keresett kilencszázmillió forintját és a balatonőszödi üdülőt.

Jobbik: Gyurcsány szabadlábon?

A Jobbik szerint pofátlanság, hogy épp a közvagyonból milliárdossá vált Gyurcsány Ferenc teszi szóvá a fideszes haverok ugyanilyen módszerekkel történő meggazdagodását. A Fidesz-kormány elszámoltatásának bukását pedig szerintük az is bizonyítja, hogy Gyurcsány Ferenc szabadlábon van.

Gyurcsány: Ez bűnszövetkezet

Gyurcsány Ferenc évértékelő beszédében azt mondta, a Fidesz, amely szitokszóként emlegette a privatizációt, a menekültválság árnyékában elkótyavetyéli az egyik legnagyobb nemzeti vagyont, a földet, megszervezve ezzel a rendszerváltozás utáni időszak legnagyobb és legkorruptabb privatizációját. Arról is beszélt, hogy szerinte Magyarországnak ma nem kormánya van, hanem egy "politikusi jelmezbe öltözött bűnszövetkezet vezeti az országot", amelynek az élén a miniszterelnök áll.