Tóbiás szolidaritásözönt érzett a G. Fodor-ügyben

Tóbiás József mszp 0613
Vágólapra másolva!
Az MSZP elnöke úgy érzi, köszönettel tartozik a vele és családjával szolidaritást vállaló embereknek. Azt mondja, hogy bíróságon kér majd elégtételt a 888.hu oldalon megjelent cikkért. A jövőben viszont csak politikával akar foglalkozni.
Vágólapra másolva!

"Nagyon sokat jelentett nekem és a családomnak az elmúlt két napban felénk irányuló szolidaritásözön. Köszönet érte mindenkinek" - ezt mondta Tóbiás József Salgótarjánban egy sajtótájékoztatón.

Köszönettel tartozom a felénk áradó szolidaritás-özönért

A családomról megjelent cikkel kapcsolatos jogi lépéseket megtettem. Az ügy ezzel oda került, ahová való: a jog asztalára. Nagyon nagy köszönettel tartozom a felénk áradó szolidaritás-özönért, a továbbiakban azonban csak a politikával kívánok foglalkozni, mert az emberek sorsa nem tűr halasztást.

Közzétette: Tóbiás József – 2016. január 26.

Tóbiás József feleségéről, Rába Tímea szépségkirálynőről korábban aktfotók is megjelentek. A 888.hu oldalon közölték a meztelen fotókat. Rába Tímeára több durva megjegyzést is tett a cikk írója.

Tóbiás ezután érzett szolidaritásözönt.

A 888.hu oldal főszerkesztője G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány kuratóriumának tagja. A Századvég Alapítvány rendszeresen nyer milliárdos kormányzati megbízásokat.

Tóbiás József arról is beszélt, hogy "sem most, sem pedig a jövőben" nem kíván ezzel a kérdéssel foglalkozni.

Tóbiás István, az MSZP elnöke Forrás: Origo

"A téma, ahova való: a jog asztalán van" – mondta a Magyar Szocialista Párt elnöke. Arról is beszélt, hogy a jövőben politikával akar foglalkozni a 888-ügy helyett.

Gulyás Gergely az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke a Facebookon az eset után azt írta, hogy "jó ízlésű embernek a 888.hu-hoz semmi köze nem lehet. Teljes szolidaritásom az MSZP elnökének családjáé". Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára azt mondta, hogy "majdnem elhányta magát" a cikket olvasva.