Teljes mértékben vállalhatatlan a G. Fodor Gábor vezette portálon megjelent cikkek tartalma, ezért az egyetem etikai vizsgálatot indít ellene.

Az egyetem nem csak a legutóbbi, az MSZP elnökének feleségét lejárató cikk miatt kezd vizsgálatot G. Fodor ellen, mint írják, a portál cikkeinek tartalma több esetben volt szexista, rasszista, mások személyiségi jogait, emberi méltóságát sértő.

Az egyetem ezt vállalhatatlannak tartja, ezért a rektor etikai eljárás megindítását kezdeményezi G. Fodorral szemben, aki korábban az ELTE Politikatudományi Intézetében oktatóként dolgozott, most fizetés nélküli szabadságon van. 

G. Fodor Gábor és lapja körül - ahogy kívánta - izzik a levegőForrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Múlt hét végén a 888.hu Tóbiás József MSZP-s elnök feleségéről és gyermekéről közölt - több vezető fideszes politikus szerint is - vállalhatatlan írást. 

Gulyás Gergely azt írta a Facebookon, "a mi szemünkben nem terméknek minősülő polgári értékek jegyében jelentsük ki nyugodtan, hogy jó ízlésű embernek a 888.hu-hoz semmi köze nem lehet. Teljes szolidaritásom az MSZP elnökének családjáé."

Ehhez csatlakozott - sajátos stílusban - Deutsch Tamás EP-képviselő a Twitteren:    

Rétvári Bence az Emmi KDNP-s államtitkára is nyilatkozott az ügyben, azt mondta, nem olvasta végig a cikket, csak beleolvasott. „Ha nem is hánytam el magam, az embernek nincs kedve ilyet olvasni", azt pedig nem tudja, miért van kedve valakinek ilyenről írni.

Tóbiás József MSZP-elnök a 888.hu cikkének megjelenése után azt írta, megtette a szükséges jogi lépéseket.