Életfogytiglant kaphatnak a sellyei drogdílerek

2016.01.28. 15:35

Közel egy éven keresztül több honlapon is fantázianevek alatt árult drogot két sellyei férfi. A vásárlóknak azt mondták, hogy termékeik nincsenek tiltólistán. Tavaly februárban buktak le, életfogytiglant is kaphatnak.

Legális drogokat árultak - legalábbis így tüntette fel a kábítószereket a két sellyei férfi a honlapjaikon. Postán adták fel a megrendeléseket, találkoztak a vásárlókkal, mindezt összesen 5600 alkalommal, 2014. júniusa és 2015. februárja között, Magyarország egész területén. 

Az egyik férfi Budapestről szerezte be az anyagot, társa pedig higította, porciózta, majd feladta a postán az ügyfeleknek.

Legális anyagokat is beszereztek az üzlethez a vádlottak, de ezek csak a méréshez szükséges eszközök voltak. Oldószerek, műanyag tasakok és mérlegek, amiket a nagy mennyiségű droggal, pénzzel és a férfiak autójával együtt lefoglalt a rendőrség.

drog, lefoglalt, kábitoszerForrás: Baranya Megyei Főügyészség

Kábítószer-kereskedelem miatt emeltek vádat a két férfival szemben. A legsúlyosabb büntetési tétel akár életfogytig tartó szabadságvesztés is lehet - közölte a Baranya Megyei Főügyészség.

KAPCSOLÓDÓ CIKK