Vágólapra másolva!
Megcsalást gyanított a 23 éves fiatal, a vád szerint részeg dührohamában sarlóval rontott barátnőjének.
Vágólapra másolva!

Életfogytiglani szabadságvesztésre is ítélhetik a 23 éves, bükkszenterzsébeti fiatalt, aki a vádirat szerint tavaly júniusban különös kegyetlenséggel végzett barátnőjével.

A vádlott már 14 éves korától együtt élt a nála egy évvel idősebb áldozattal,

kapcsolatuk viszont időközben megromlott – mindennapossá vált otthonukban az erőszak, ami miatt a nő ideiglenesen többször is elköltözött partnerétől.

Veréssel kezdődött

2015 július 11-én éppen otthon volt, vesztére: házuk előtt már kora reggel spontán családi összejövetel, italozás kezdődött, délutánra pedig a férfi berúgott, és ismét megverte, hajánál fogva rángatta élettársát.

Gyanúból gyilkosság

Ezután, mint aki jól végezte dolgát, egyik barátjával átbiciklizett Tarnaleleszre, folytatni az ünneplést. A barát előbb visszaindult – a vádlott viszont csak késő este tért haza, ahol szintén részeg élettársát félmeztelenül találta az ivócimbora társaságában.

A megcsalást gyanító férfi rövid szóváltás után kitört: barátját úgy leütötte, hogy az beesett a kályha mögé, a fiatal nőre pedig egy házi készítésű sarlóval támadt:

legalább ötvennégyszer szúrt és ütött, összekaszabolva áldozata testét.

Az asszonyt később szülei kórházba szállították, de életét a szakszerű ellátás sem menthette meg -írja a Heves Megyei Főügyészség.

Vádiratuk alapján a férfit fegyházbüntetésre ítélhetik, de a főügyészség kötelezné a férfit a több mint fél milliós nyomozati költségek megfizetésére is.