Hazavárják az eltűnt győri lányt

Bödecs Rebeka
Vágólapra másolva!
Továbbra sem találják Bödecs Rebekát, azt a 24 éves győri lányt, aki hétfőn azt mondta családjának, hogy egy volt iskolatársával találkozik, de azóta sem ment haza. Édesanyja nyilatkozott az Origónak.
Vágólapra másolva!

A 24 éves lány hétfőn ment el a győri családi házból, azóta nem adott életjelet magáról. A fiatal a Pázmány Péter Katolikus Egyetem tanulója, tavaly májusban költözött haza.

Az Origónak sikerült elérni a lány édesanyját, akinek Rebeka az eltűnése napján azt mondta, hogy egy régi iskolatársával találkozik, akivel félévente egyszer összefut.

Másnap még nem is volt gyanús, hogy Rebeka nem ért haza, családja azt hitte, hogy az ismerősénél aludt, amikor azonban este felhívták a lány barátnőjét, kiderült,

ő semmit nem tudott a találkozóról.

Bödecs Rebeka Forrás: police.hu

Zárkózott

"A lányomnak nem igazán voltak barátai, sokszor rosszkedvű, nem nyílik meg senkinek, még a két lánytestvérének sem, eléggé zárkózott. A problémáiról nem beszél, pedig mi mindig mondjuk neki, hogy ránk számíthat" - mondta aggódva az édesanya, majd hozzátette: "Tény, hogy kicsit elkeseredett volt mostanában, azt állította, azért, mert jelentkezett mesterszakra, és nem vették fel. Viszont nemrég beszéltem az egyetemről valakivel, akitől úgy tudom, hogy

Nekünk azt mondta, hogy beadta a szakdolgozatát, még el is ment a védésre, de most már azt sem tudom, hogy akkor hol töltötte azt az egy napot."

Kérdésünkre, hogy a rendőrség jutott-e valamire, azt felelte, hogy Rebeka telefonjának cellainformációi alapján sem tudtak meg többet, és lány számítógépe sem árulkodik semmiről, mert az előzményeket törölték.

Az eltűnt lány 170 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja barna, vállig érő. Szeme kék. Eltűnésekor fekete félhosszú gyapjúkabátot és fekete, barna csíkos bokacsizmát viselt. Információink szerint kicsit sántít, mert nemrég volt egy kisebb lábműtétje.

A rendőrség kéri, hogy aki látta Rebekát, hollétéről vagy tartózkodási helyéről tud, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon személyesen vagy a 06-96-417-329-es hívószámon, a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111-es számán, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.