Egyetlen nap alatt öt vezetőjét küldte el a TV2

2016.01.30. 00:36

Egy nappal az után, hogy Halkó Gabriella lett a TV2 gazdasági és stratégiai igazgatója, pénteken több vezetőt is kirúgtak a kereskedelmi csatornától. 

Elbocsátották Koltai Péter üzletfejlesztési igazgatót, Krancz Balázs értékesítési vezetőt, Nyeste Attila terjesztési vezetőt, Stodulka Péter online tartalmakért felelős vezetőt, illetve Hamvas Mártát, a szponzorfinanszírozott műsorok értékesítéséért felelős vezetőt – írta a 444.hu.

A jövő héten új vezetők

A hírportál értesülését a TV2 a Népszabadságnak megerősítette. A lap úgy értesült, nemcsak vezetőktől váltak meg, hanem összesen 20 embert rúgtak ki.  Az új vezetői struktúrát a jövő hét elején jelentik majd be, és ekkor mutatják be az új vezetőket is. A leépítések egy nappal az után kezdődtek, hogy csütörtökön Halkó Gabriella lett a TV2 gazdasági és stratégiai igazgatója.

A közmédia beszállítója

Halkó Jáksó László egykori élettársa, aki Habony Árpád közeli ismerőse.  Ő a közmédia egyik legjelentősebb műsorgyártó beszállítócégének, az – elmúlt négy évben 2,5 milliárd forint állami megbízást kapó – Apropó Kft.-nek a vezetője.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK