A szocialisták jó ötletnek tartják a kockárdát

2016.02.22. 16:50

A kockásing után jöhet a pedagógustüntetések újabb jelképe, a kockárda.

Egy szocialista képviselő továbbfejlesztette a kockás inges tiltakozást. Komjáthi Imre a Facebook-oldalán osztotta meg, hogy a vonaton utazó diákok megtapsolták, amikor kiszúrták rajta a kockás kokárdát, amit a felesége készített. Az alkotásnak már neve is van: kockárda. 

Ilyen se fordult még velem elő. Megtapsoltak a vonaton, hazafelé Budapestről. Egy idős hölgy kiszúrta a Kockás Kokárdá...

Közzétette: Komjáthi Imre – 2016. február 21.

A kockás ing a pedagógustiltakozás jelképévé vált, miután Klinghammer István korábbi felsőoktatási államtitkár a Magyar Nemzetnek adott interjújában azt mondta, hogy olyan pedagógusokra van szükség, akik okosak, erkölcsösek, és ezeket az értékeket adják át a diákoknak. Ezért pipa, ha a tévében azt látja, hogy borotválatlan, kockás inges tanári kar grasszál. 

Azóta a netet elborították a kockás ingben pózoló diákok és tanárok fotói, az Origónak is rengeteg ilyen fotót küldtek olvasóink. 

Hétfőn az MSZP és Jobbik képviselői is kockás ingben jelentek meg a Parlamentben, korábban pedig a Fideszes Bencsik János is kockás ingbe bújt

Kockásban a frakció!

Közzétette: MSZP – 2016. február 22.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK