Fotón az oktogoni bankrabló

Oktogon, bankrabló
A bankrabló
Vágólapra másolva!
Keresik a rendőrök azt a férfit, aki a fővárosban, a VI. kerületi Oktogon téren szerda délelőtt kirabolta a Citibank fiókját.
Vágólapra másolva!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy délelőtt tíz óra körül egy férfi a bankfiókban fegyverrel vagy fegyverutánzattal fenyegetőzve felszólította az egyik alkalmazottat a bevétel átadására. Miután megkapta a pénzt, a férfi elmenekült. A rablásban senki nem sérült meg.

A bankrabló Forrás: police.hu

Az ismeretlen tettesről a BRFK fényképet tett közzé, és kéri, hogy aki felismeri őt, információja van a tartózkodási helyéről vagy a bűncselekményről, jelentkezzen a rendőrség megadott elérhetőségein.

A Citibank szóvivője, Hencz Éva azt közölte az MTI-vel, hogy a rablásban senki nem sérült meg, a dolgozók és az ügyfelek biztonságban vannak, a banknak kisebb anyagi kára keletkezett.

"Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az ügyfélszolgálat zavartalan működését minél előbb helyreállítsuk" - mondta a szóvivő.

Rendőrök helyszínelnek a Citibank Oktogon téri fiókjánál Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A BRFK a Telefontanú ingyenesen hívható 06 (80) 555-111-es zöldszámán, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámokon várja a bejelentéseket.