Bödecs Rebeka holttestét találhatták meg Győrben

2016.02.27. 16:06

Az Origo információi szerint Bödecs Rebeka, egy 24 éves győri lány holttestét találták meg Győrben. A lány még január közepén tűnt el. 

A rendőrség az Origo megkeresésére azt közölte, hogy szombaton délelőtt találtak egy női holttestet a Győri Rendőrkapitányság illetékességi területén. 

Az elsődleges vizsgálatok kizárták az ön- és idegenkezűséget, 

így a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a történteket. 

Az Origo információi szerint a Bödecs Rebeka, egy 24 éves győri lány holttestét találhatták meg. A lány még január közepén tűnt el, miután családjának azt mondta, hogy találkozik az egyik ismerősével.  

Bödecs RebekaForrás: police.hu

A fiatal a Pázmány Péter Katolikus Egyetem tanulója volt, tavaly májusban költözött haza. 

Az Origónak korábban sikerült elérni a lány édesanyját, akinek Rebeka az eltűnése napján azt mondta, hogy egy régi iskolatársával találkozik, akivel félévente egyszer összefut. 

Másnap még nem is volt gyanús, hogy Rebeka nem ért haza, családja azt hitte, hogy az ismerősénél aludt, amikor azonban este felhívták a lány barátnőjét, kiderült, 

ő semmit nem tudott a találkozóról. 

Zárkózott volt 

„A lányomnak nem igazán voltak barátai, sokszor rosszkedvű, nem nyílik meg senkinek, még a két lánytestvérének sem, eléggé zárkózott. A problémáiról nem beszél, pedig mi mindig mondjuk neki, hogy ránk számíthat” – mondta még januárban az édesanya, majd hozzátette: „Tény, hogy kicsit elkeseredett volt mostanában, azt állította, azért, mert jelentkezett mesterszakra, és nem vették fel.” 

KAPCSOLÓDÓ CIKK