A magyar űrhajós fia ült a lezuhant Cessnában

repülőszerencsétlenség
Tata, 2016. február 28. A police.hu rendőrségi portálon közreadott képen egy lezuhant kisrepülőgép roncsai egy erdőben a Tatához tartozó Agostyán közelében 2016. február 28-án. A Cessna 152 típusú oktatógép Gödöllőről szállt fel, majd Tatabánya térségében nem sokkal 12 óra előtt elveszítette a kapcsolatot a földi irányítással. Fedélzetén két ember tartózkodott, egyikük meghalt, a másikat súlyos sérülésekkel szállították kórházba. MTI Fotó: police.hu
Vágólapra másolva!
Súlyos sérülései miatt mélyaltatásban tartják a tatabányai kórházban Magyari Béla fiát, aki a vasárnap lezuhant kisrepülőn volt.
Vágólapra másolva!

Az Origo is beszámolt arról, hogy vasárnap Tatabánya térségében megtalálták a lezuhant Cessnát. A balesetben az egyik pilóta meghalt, társa súlyosan megsérült.

Az oktató, Magyari Béla űrhajós fia, a tatabányai Szent Borbála Kórház intenzív osztályán fekszik. A Bors úgy tudja, hogy mélyaltatásban tartják, és a látogatási tilalom miatt a családja sem láthatja.

Magyari Gábor tapasztalt pilótának számít. A gép Gödöllőről szállt fel és Agostyán közelében zuhant le Forrás: MTI/Police.Hu