Huszonöt évet kapott a kaposvári dohánybolti eladó gyilkosa

Kaposvár trafik fólia fólia leszedés
Kaposvár, 2015. április 27. Virágok és mécsesek 2015. április 27-én egy kaposvári dohánybolt előtt, ahol április 22-én meggyilkolták a fiatal alkalmazottat, egy 20 éves nőt. A tulajdonos leszedette a fóliát két másik dohányboltjának portáljáról. A harmadik boltot, ahol a gyilkosság történt, többet nem fogja kinyitni. MTI Fotó: Varga György
Vágólapra másolva!
Huszonöt év fegyházra súlyosította a kaposvári dohánybolti eladó gyilkosára korábban kiszabott huszonkét év büntetést a Pécsi Ítélőtábla szerdán.
Vágólapra másolva!

A bűncselekmény tavaly április 22-én történt. Az elkövető nem sokkal zárás előtt, az arcát sállal eltakarva ment be a kaposvári Fő utcában található trafikba, ahol késsel fenyegetőzve rávette a fiatal eladónőt a 33 ezer forint bevétel átadására, majd halálra szurkálta őt.

Virágok és mécsesek a dohánybolt előtt Forrás: MTI/Varga György

A táblabíróság Makai Lajos vezette büntetőtanácsa az ügyben első fokon eljáró Kaposvári Törvényszék ítéletével egyezően a férfit aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és felfegyverkezve elkövetett rablás miatt marasztalta el.

Az ítélet jogerős.