Deutsch Tamás MTK-s szelfije

Tusványos 26 
2015.07.23.
Bálványosi Szabadegyetem
Deutsch Tamás
Vágólapra másolva!
A fideszes EP-képviselő az épülő stadionban járt.
Vágólapra másolva!

„Épül! Ennyi” – ezt írta legfrissebb Facebook-bejegyzésében Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője. A klub elnöke az épülő MTK-stadionban járt.

Épül!Ennyi.

Közzétette: Deutsch Tamás2016. március 8.

Mint arról korábban beszámoltunk, az új MTK-stadionnak 2016. szeptember 1-jéig kell elkészülnie. Deutsch bízik abban, hogy az MTK labdarúgócsapata a 2016/17-es idény hazai mérkőzéseit már az új Hidegkuti Nándor Stadionban tudja játszani, ugyanakkor a létesítmény hivatalos megnyitóünnepségére 2016. szeptember 21-én kerül sor, amikor a kék-fehérek 1964-es Kupagyőztesek Európa Kupája-döntős ellenfele, a Sporting Lisszabon látogat Magyarországra.

Felnőttképzés a stadionban

Deutsch Tamás hétfőn a Digitális Jólét Program kapcsán arról beszélt, hogy Angliában az elmúlt 5 év legsikeresebb projektje, hogy negyedosztályig a futballban minden stadionban van felnőttképző tanterem 2-3 szakértővel a helyszínen.

A számítógépeken a focirajongók kiélhetik az információéhségüket, utánanézhetnek például, mit lehet tudni kedvenc sztárjátékosukról, közben pedig játékos formában, de digitális kompetenciaképzésen vesznek részt. Magyarországon is ezt szeretnék:

az új MTK-stadionban is lesz ilyen felnőttképző terem

szakértőkkel. Ugyan nem ez hozza majd a nagy áttörést, hiszen hazánkban nem mozgat meg akkora tömegeket a foci, mint a briteknél.