Gyorsan használja ki a napsütést

Vágólapra másolva!
Csütörtökön még többet süt a nap, de péntektől ismét esős, borongós idő várható.
Vágólapra másolva!
Forrás: köpönyeg.hu

A köpönyeg.hu elemzése szerint a következő napokban ilyen időre számíthatunk:

Szerda Változóan felhős időre számíthatunk, főleg a középső tájakon többórás napsütéssel. A nap első felében a Dunántúlon, délután a keleti tájakon lehet több felhő az égen. Komoly csapadék nem lesz. Reggel -1 és +4 fok között alakul a hőmérséklet, délután 11 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtök Délkelet felől fokozatosan megnövekszik, majd megvastagszik a felhőzet, de estig a Dunántúlon még sokat süthet a nap. A keleti országrészben egyre többfelé kezdődhet eső. Az északi szél egyre inkább megélénkül. 10 és 15 fok között várható a csúcshőmérséklet.

Péntek Erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Északon csak elszórtan, délen többfelé valószínű eső, záporeső. Az északi, északkeleti szél többfelé lesz élénk, néhol erős lehet a légmozgás. 9 és 14 fok között alakul a maximum (a csapadékosabb délen lesz a hűvösebb).

Szombat Marad a borongós idő, de észak, északkelet felől lassan csökken, szakadozik a felhőzet. Délnyugaton lehet további gyengülő csapadék. 11 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők délután. Az északkeleti szél élénk lesz.

Vasárnap Az északkeleti széllel egyre szárazabb levegő érkezik, így mind többfelé fordulhat naposra az időjárás. Elszórtan lehet zápor - főleg a délnyugati országrészben. 10-11 fok ígérkezik.