Kubatov: Látásból sem ismerem azokat az embereket

2016.03.10. 08:36

„A választási irodánál felsorakozó fiatalembereket még csak látásból sem ismerem. Ők nem az FTC alkalmazottai” - mondta Kubatov Gábor. A Fidesz alelnöke szerint a baloldal érdeke volt a botránykeltés.

Már napok óta az Egyesült Államokban volt Kubatov Gábor, amikor a Nemzeti Választási Irodánál kitört a balhé, a sűrű programja miatt pedig nem tudott foglalkozni a hazai eseményekkel - mondta a Magyar Időknek adott interjújában a Fidesz alelnöke, aki egyben az FTC elnöke is. A politikus nem tudja, hogy mi történt a Választási Irodánál, csak azt, hogy mi nem: senkit nem kért arra, hogy az irodához menjen, és a népszavazási kezdeményezést benyújtó hölgyet sem ismeri.

A választási irodánál felsorakozó fiatalembereket még csak látásból sem ismerem. Ők nem az FTC alkalmazottai” - állította Kubatov, aki szerint azt, hogy ki hogyan politizál, a Ferencváros senkin nem kérheti számon.  

Kubatov GáborForrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A baloldal mindig botrányt akar. Ne legyünk ebben naivak, egyéb híján erre építik az ellenzéki politikájukat - magyarázta Kubatov Gábor az események hátterét.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK