Amit a bulvárlapok írnak Vivienről

dabas gyilkosság top
Vágólapra másolva!
Mégis lehetett szerelmi szál a szombaton eltűnt, majd holtan talált M. Vivien és gyilkosa között. Gyerekkori barátja, akit a 20 éves kakucsi lány megölésével gyanúsítanak, a feltételezések szerint drogproblémákkal küzdött.
Vágólapra másolva!

K. Bálint és M. Vivien között, úgy tűnik, több volt gyerekkori barátságnál. A két fiatal egy ideig együtt járt, ám a lány megszakította a kapcsolatot, mert szerelmes lett egy másik fiúba. Vivien szombat hajnalban mégsem a mostani barátját, hanem Bálintot hívta fel telefonon, hogy jöjjön érte Budapestre, és vigye haza Kakucsra. A feltételezések szerint útközben összevesztek, és a fiú dühében megfojtotta a lányt, majd a testet a nagyapja gazdaságához tartozó erdőben rejtette el - állítja a Bors.

K. Bálint megbukott a hazugságvizsgálaton, majd beismerte tettét Forrás: Police.hu

A Blikk szerint Inárcson, egy játszótéren történt a gyilkosság, onnét vitte át a tíz kilométerre lévő Dabasra Vivien holttestét egykori barátja. A Bors úgy tudja, hogy péntek este Inárcs egyik parkjában volt egy nagy verekedés, többek szerint a résztvevőknek közük van Vivien halálához.

A tettét a rendőröknek beismerő férfi állítólag drogproblémákkal küzdött, még prevencióra is járt. A rendőrök kiadtak egy videót a gyilkosság helyszínéről és a gyanúsított elfogásáról: