Teljes titokban szállt fel egy Mexikóba tartó repülőgépre Galambos Lajos – írta a Blikk. Az okirat-hamisítással és vesztegetéssel vádolt sztárt a családja is elkísérte. 

Az amerikai Newark repülőterén fotózta le egy rajongója Lagzi Lajcsit, az okirat-hamisítással gyanúsított zenész egy Mexikóba tartó gépre szállt fel. 

Lagzi Lajcsi január 26-án szabadult az előzetesbőlFotó: Szabó Gábor - Origo

A Blikknek az olvasó-riporter azt mondta, a sztár rengeteg bőrönddel utazott, és nem volt jó kedve, de megengedte, hogy lefotózza a lányával. 

„Vele volt a többi gyerek és a felesége is, aki mintha sírt volna, de az biztos, hogy nagyon szomorú volt”  – mondta.

Nem adhatják ki

A lap szerint Galambos Lajos a hatóságoknak nem jelentette be úti célját, ami azért is érdekes, mert Mexikóval nincs kiadatási egyezménye Magyarországnak. 

A zenész ügyvédje az nyilatkozta, hogy ő nem tud a külföldi utazásról, de mivel Lagzi Lajcsival szemben semmilyen korlátozó intézkedés nincs érvényben,  bárhová elutazhat. 

Galambos Lajost és feleségét, Boglárkát közüzemi számlák elcsalása, okirat-hamisítás és vesztegetési kísérlet vádjával tartóztatták le 2015 szeptemberé­ben. Az asszonyt október elején kiengedték, a zenész pedig január végén szabadult az előzetesből. Azóta szabadlábon védekezhetnek. 

Lagzi Lajcsi egyébként már korábban is célzott arra, hogy hamarosan elköltözik Magyarországról.