Lányainkra vadászó bandákról beszélt Orbán Viktor

2016.03.15. 12:27

Nem kímélte az Európai Uniót, és az ellene tüntetőket sem ünnepi beszédében a kormányfő. Orbán Viktor a Múzeumkertben azt is mondta, "ha a népvándorlást meg akarjuk állítani, először Brüsszelt kell megfékezni". Azt ígérte: "nem fognak bandák vadászni lányainkra és asszonyainkra".

Nem fogjuk engedni, hogy mások mondják meg, kit engedjünk be a házunkba és a hazánkba - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Múzeumkertben. Ünnepi beszédében a kormányfő jelezte: "ha a népvándorlást meg akarjuk állítani, először Brüsszelt kell megfékezni".

Nem kímélte sem az EU-t, sem az ellene tüntetőket Orbán ViktorForrás: MTI/Kovács Tamás

Magyarország nem hagyja, hogy Brüsszel ránk erőltesse az akaratát - folytatta a miniszterelnök, aki azt ígérte: 

Nem fognak bandák vadászni lányainkra és asszonyainkra."

Rendőrsorfal választotta el a tüntetőket az ünneplőktőlFotó: Polyák Attila - Origo

A kormányfő az állami ünnepségen arról is beszélt, "eljött az idő, hogy megkongassuk a vészharangot", hogy "szövetségeseket gyűjtsünk". 

Március 15 - Percről percre

Pártállásra való tekintet nélkül egységbe hívjuk Magyarország minden polgárát, és egységbe hívunk minden európai nemzetet" - mondta.

Nem enged az erőszaknak

Arra kényszerítenek, hogy idegeneket szolgáljunk a saját hazánkban - magyarázta a miniszterelnök, aki szerint nem fogunk engedni sem erőszaknak, sem fenyegetésnek.

Piros lapot mutattak a tüntetők
Miközben Orbán a hanyatló Európáról beszél, a tömegben a tüntetők piros lapot mutatnak neki, és felcsendül a "hazaáruló" rigmus is.

Ma nem foglalják el tankokkal a szabadságukhoz hű országokat, viszont a világsajtó torkolattüzeivel kell szembenézniük - mondta Orbán.

Bűnözés és terror

Európa ma nem szabad, mert a szabadság az igazság kimondásával kezdődik, márpedig Európában ma tilos kimondani az igazságot  - mondta Orbán, aki szerint tilos kimondani, hogy a bevándorlás bűnözést és terrort hoz Magyarországra. 

A mi dalainkat nem a lincselő tömeg énekli - tett utalást vélhetően az ellene tüntetőkre beszédében Orbán.

KAPCSOLÓDÓ CIKK