2,6 milliárdért árulják Galambos Lajos birtokát

A honlapra feltöltött kép a birtokról
Vágólapra másolva!
8,5 millió euróért, vagyis 2,6 milliárd forintért hirdetik egy német ingatlaniroda oldalán a boldogasszonypusztai kúriát, Galambos Lajos és családja eddigi otthonát.
Vágólapra másolva!

114 hektáros birtok, rajta halastóval, csónakházzal, ősparkkal, biogazdasággal és egy 120 éves kúriával, amit az Esterházyak építettek. A folyamatosan karbantartott épületben 30 szoba, 22 fürdőszoba, 2 konyha, 2 szauna és egy fűtött medence szolgálja a pihenést – így hirdeti egy német ingatlaniroda a Mocsa melletti Boldogasszonypusztát, Galambos Lajos és családja eddigi otthonát.

A honlapra feltöltött kép a birtokról Forrás: inmobilienmarkt.de

A néhány napos hirdetést a Blikk találta meg, megkeresésükre a német ingatlanos nem árult el részleteket, csak azt közölte, hogy időpont-egyeztetés után megtekinthető a birtok. Galambos Lajos ügyvédje megerősítette, hogy valós a hirdetés, nincs szó visszaélésről.

Galambos Lajos: "Azt mondták, ha így folytatom, tepsiben fognak innen kivinni"http://www.life.hu/sztarok/20160225-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-mulatos-zenesz-a-bortoneletrol-beszelt.html48 kilóra fogyott Galambos Lajos felesége, Boglárkahttp://www.life.hu/drlife/20160204-galambos-lajos-mulatos-sztar-felesege-48-kilora-fogyott.htmlGalambos Lajcsi: „A feleségem kisebb sokkot kapott"http://www.life.hu/sztarok/20160203-galambos-lajcsi-mulatos-zenesz-felesege-boglarka-sokkot-kapott-a-rendori-razzia-kapcsan.html