Vágólapra másolva!
Elege lett a nagyivó férfiból, csellel elkábította és megölte élettársát a bajai asszony - állítja a megyei főügyészség.
Vágólapra másolva!

Különös kegyetlenséggel, védtelen személy sérelmére elkövetett emberöléssel vádolják azt a 39 éves bajai nőt, aki széttört üveggel gyilkolhatta meg ittas barátját.

Az ital miatt

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség vádirata szerint a nő és a későbbi áldozat 2014 óta élt együtt élt az asszony házában, de

kapcsolatuk megromlott a férfi alkoholizmusa miatt,

a sértett pedig dolgozni sem akart, ami csak rontott a helyzeten.

Nem bírta kivárni

A vádlott többször kérte a férfit, költözzön el tőle, de hiába. A nő próbálkozott azzal is, hogy élettársát gyógykezelésre küldje, és jogi segítséget kért kiköltöztetéséhez, de törvényes úton csak lassan szabadult volna partnerétől.

Téglával, üveggel

Ezért a gyilkosság mellett döntött: 2015. szeptember 4-én délután egy üveg vodkával ajándékozta meg a mit sem sejtő férfit, aki hat decit meg is ivott a tömény szeszből, és egy széken ülve elaludt.

Az asszony ezután egy téglával fejbe vágta áldozatát, majd széttörte a vodkásüveget,és egy nagyobb szilánkkal a férfi nyakának bal és jobb oldalát is felvágta.

Ezután székestől felrúgta az erősen vérző, haldokló sértettet, akinek életét az azonnali orvosi ellátás sem menthette volna meg.

Feladta magát

A vádlott a gyilkosság után azonnal, véres ruhában a rendőrségre sietett, és feladta magát – írja a főügyészség. Az asszony előzetes letartóztatásba került, bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék fog dönteni.