Fülharapás, véres verekedés Tatabányán

2016.03.30. 10:26

Verekedés közben száját is használta a 25 éves támadó, az áldozat fülébe harapott a rendőrség szerint. A sértett szerint kiharaptak egy darabot füléből - a  gyanúsított szerint az eset viszont egészen másként történt, nem is ő támadt először.

Súlyos testi sértés miatt indult eljárás egy tatabányai férfi ellen, aki megcsonkította áldozatát egy utcai verekedés során.

Az összecsapás kedden délután történt, a fiatal gyanúsított szóváltás után rontott rá a sértettre:

ököllel arcon ütötte a férfit, majd dulakodás közben a fülébe harapott.

Az áldozat nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett - áll a rendőrség közleményében.

Békét akart, a füle bánta

Megkerestük a sértettet, aki elmondta, családi séta közben érte a támadás. "A Komáromi úton sétáltunk, ekkor kötött bele lányomba és barátjába a számomra ismeretlen férfi. Próbáltam megakadályozni a verekedést, de én keveredtem bele."

A támadó leharapta a fél fülemet,

ezt már nem lehet műteni” - állította a névtelenséget kérő 41 éves férfi.

A tatabányai járőrök gyorsan azonosították a lehetséges tettest, aki kihallgatása során beismerő vallomást tett  - olvasható a police.hu-n.

Nem így történt?

 A szintén névtelenséget kérő gyanúsított viszont másként látja az esetet.

Az Origónak azt mondta, önként jelentkezett a rendőrségen, nem tett beismerő vallomást - a verekedés pedig egészen másként történt és

szó sincs egy füldarab leharapásáról

Hogy pontosan mi történt, arról a fiatal férfi nem akart nyilatkozni, szerinte ez  rendőrségi eljárás része- annyit azonban mégis elárult, hogy nem ő kezdte a verekedést.