Részeg fiatalon segített a mentős, hálából megütötték

2016.04.10. 14:58

Családi verekedéshez hívták a mentőt és a rendőrséget Komáromban, a sérült, részeg gyanúsíott viszont ellátása után a mentőápolót is megütötte.

Családtagjait fenyegette, majd apjával is összeverekedett pénteken koradélután egy részeg komáromi férfi. A hatóságokat szintén ittas apa értesítette.

Az apa erősebb volt

Az összecsapásban a 22 éves fiú húzta a rövidebbet, több helyen is megsérült, ezért mentőt kellett hívni hozzá - végül rendőri segítséggel szállították kórházba.

Ököllel köszönte meg

Az ügy azonban itt nem ért véget: a ki sem józanodó gyanúsított kórházi ellátása után a helyi vasútállomásra ment, ahol meglátta az őt korábban kezelő mentőápolót. Szóváltás nélkül, azonnal rátámadt a mentősre, arcon ütötte, majd elrohant a helyszínről.

A komáromi rendőrök így egy este alatt másodszor látogatták meg a 22 éves agresszort, aki a pályaudvari támadás után hazament.

A fiatal férfit elfogták és a helyi rendőrkapitányságra szállították, ahol beismerő vallomást tett. Ügyében közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult eljárás.