Járhatatlan lesz szombat délután a belváros

2016.04.22. 06:39

Jelentősen korlátozzák a forgalmat Budapest belvárosában szombat délután, lezárják egyebek mellett az Andrássy utat és a Bajcsy-Zsilinszky utat, valamint több hidat is.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint délután három és fél hét között bevezetendő korlátozás az I., a II., az V., a VI., a IX., a XI. és a XIII. kerületet is érinti. 

Ebben az időszakban lezárják a Közraktár utca - pesti alsó rakpart - Dráva utca - Dózsa György út -Andrássy út - Bajcsy-Zsilinszky út - Károly körút - Múzeum körút - Üllői út - Ferenc körút - Petőfi híd -Műegyetem rakpart - budai alsó rakpart - Döbrentei tér - Attila út – Alagút – Lánchíd - Széchenyi István tér - Akadémia utca - Garibaldi utca - Nádor utca - Báthory utca- Honvéd utca - Markó utca -Széchenyi rakpart - Jászai Mari tér - Margit híd - Margitsziget útvonalat. 

A rendőrség kéri a gépjárművezetőket és üzembentartókat, hogy Pesten a Hungária körúti körgyűrűn és Budán a Margit körút - Alkotás út - Bocskai út vonalán belüli területeket lehetőség szerint kerüljék el a kerékpáros demonstráció időpontjában. 

A lezárt útvonalForrás: Origo