Gyilkosság Óbudán: kukába rejtették az agyonvert férfit

Budapest, 2016. április 28. Bűnügyi helyszínelők dolgoznak egy ház udvarán Budapesten, a III. kerületi Ürömhegyi úton, ahol szemeteskukába rejtett holttestet találtak. A rendőrség emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy román férfi ellen, akit azzal gyanúsítanak, hogy szóváltás után halálra verte ismerősét, majd a holttestet egy szeméttárolóban rejtette el. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Halálra verte haragosát, majd egy szeméttárolóba gyömöszölte a holttestet a rendőrség szerint egy 45 éves külföldi állampolgár. 
Vágólapra másolva!

Emberöléssel gyanúsít a BRFK egy 45 éves erdélyi magyar férfit: adataik szerint a román állampolgárságú gyanúsított április 25-én éjjel egy ismerősével szólalkozott össze Óbudán, egy Ürömhegyi úti ház udvarán.

A vita verekedésig fajult, a férfi pedig olyan súlyosan bántalmazta áldozatát, hogy az a helyszínen belehalt sérüléseibe. A gyanúsított ezután az udvaron álló szemetestartályba rejtette a holttestet.

Nem sokáig titkolhatta a bűntényt: csütörtökön kora délután a rendőrök elfogták, elszámoltatása jelenleg is zajlik – írja a Police.hu.

Helyszínelők Forrás: MTI/Mihádák Zoltán