Vádemelés vár a kínai selyemfiúkra

kínai bordély
Vágólapra másolva!
Kínából toboroztak örömlányokat, majd egy fővárosi lapban reklámozták a szolgáltatást a pesti bordélyok tulajdonosai - öt kínai állampolgárt gyanúsít a rendőrség.
Vágólapra másolva!

Kétéves vizsgálat után a napokban lezárták a nyomozást Budapesten leleplezett kínai bordélyházak és fenntartóik ügyében.

A Nemzeti Nyomozó Iroda egységei még 2014 májusában csaptak le a kerítőkre: öt helyszínen tartottak házkutatást, két bordélyházban pedig prostituáltakat és kuncsaftokat is lelepleztek a rajtaütés során – de bilincsben vitték el a bordélyokat üzemeltető öt kínai állampolgárt, három férfit és két nőt is.

Masszázst ajánlottak

Mint kiderült, a társaság Kínából hozatott fiatal nőket,

szolgáltatásaikat pedig egy budapesti, mandarin nyelvű lapban hirdették, masszázs címen

– a kuncsaftok a megadott telefonszámon jelentkezhettek. A bordélyházakban a nyomozók közel 10 millió forintnyi értékű készpénzt, és három éles lőfegyvert foglaltak le a hozzájuk tartozó lőszerekkel együtt, de találtak némi kábítószergyanús anyagot is.

Az NNI bűnszervezetben elkövetett emberkereskedelem, prostitúció elősegítése és kerítés gyanújával indított eljárást az elfogott öt személy ellen, április 27-én pedig elküldték vádemelési javaslatukat a Fővárosi Ügyészségnek.