Tömeges baleset történt Budapesten

Budapest, 2016. május 4. Összetört busz és kukásautó a főváros II. kerületében, a Máriaremetei úton 2016. május 4-én. Az 57-es busz összeütközött a szemétszállítóval, heten megsérültek, ketten súlyosan. A két súlyos sérült az autóbuszon utazott, a további öt, könnyű sérült között vannak a kukásautón dolgozók is. A balesetben egy személyautó is érintett volt, abban nem sérült meg senki. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Kukásautó, busz és személyautó ütközött.
Vágólapra másolva!

Ketten súlyosan, öten könnyebben megsérültek, amikor az 57-es busz frontálisan ütközött egy szemétszállító teherautóval reggel hét óra előtt,

a Máriaremetei út és a Líra utca kereszteződésében.

A két súlyos sérült a buszon utazott az ütközés pillanatában. Többen könnyebben megsérültek a kukásautón dolgozók közül is.

Összetört busz és kukásautó a főváros II. kerületében, a Máriaremetei úton Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Az ütközés után ráadásul egy személyautó is nekikoccant a busznak, de csak rendszámtáblája sérült meg - mondta el az Origónak Kisdi Máté, a fővárosi katasztrófavédelem szóvivője.

Az utasokat a tűzoltók segítették le az összetört 57-esről, és áramtalanították a járművet. A baleset és a mentési munkálatok jelenleg akadályozzák az érintett útszakasz forgalmát.