Kalapáccsal támadt alvó feleségére

2016.05.09. 08:29

Egy 32 éves szombathelyi férfit köröz a rendőrség, aki hétfőre virradó éjszaka egy kalapáccsal támadta meg alvó feleségét.

Kalapáccsal támadt alvó feleségére egy férfi hétfőre virradó éjszaka Szombathelyen. A nőt életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba a mentők, az elkövetőt körözik - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Kazmar Enikő elmondta, hogy a férfi egy kalapáccsal többször fejbe vágta alvó feleségét, akinek testét egy éles tárggyal többször megvágta, majd elmenekült a lakásból.

A nőt a mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték a szombathelyi Markusovszky-kórházba.

Egy 32 éves férfit keresnek

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a 32 éves szombathelyi férfit emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt keresi, fényképét közzétették a Police.hu portálon

Kalapáccsal támadt alvó feleségére a szombathelyi férfiForrás: police.hu

A keresett férfi 185 centiméter magas; erős testalkatú; haja rövidre nyírt, barna színű. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit látta, vagy hollétével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!