Létrával, székekkel verték halálra

Vágólapra másolva!
Hárman támadtak egyre a kocsmai összecsapás során, biliárddákóval és partvisnyéllel verték agyon a földön fekvő férfit: a Fővárosi Főügyészség vádat emelt a Népszínház utcai gyilkosság ügyében.
Vágólapra másolva!

Húsz év börtönre is ítélhetik azt a három férfit, akik a vádirat szerint tavaly április elsején különös kegyetlenséggel gyilkoltak meg egy negyedik férfit Budapesten, a Népszínház utca egyik kocsmájában.

A vádlottak közül ketten féltestvérek, harmadik társuk pedig a barátjuk volt. Régebben az áldozat is a baráti körhöz tartozott, de a kapcsolat megromlott egy konfliktus miatt.

Létrával gyilkoltak

A trió dél körül a kocsmában ivott, amikor a sértett is betért a vendéglátóhelyre: nem kellett sok idő hozzá, hogy belekössenek, majd rá is támadtak. A három férfi előbb ököllel ütlegelte a 34 éves áldozatot, majd amikor a földre került, a kezük ügyébe kerülő tárgyakkal folytatták a bántalmazást:

biliárddákóval, partvisnyéllel, székkel és létrával ütötték haragosukat, amíg már nem mozdult.

Életét az azonnali orvosi beavatkozás sem menthette volna meg, írja közleményében a Fővárosi Főügyészség.

Hiába menekültek

Mikor felfogták, mit tettek, a három vádlott elmenekült a helyszínről, ám hamarosan elfogták őket. Ketten közülük jelenleg előzetes letartóztatásban vannak, a harmadik férfi pedig egy más ügyben jogerős börtönbüntetését tölti.