Egy másik lányt is zaklattak Kiss Lászlóék

2016.05.10. 06:10

Egy dokumentum szerint Kiss Lászlót a közelmúltban napvilágra került eset előtt is eltiltották, mert két társával egy 18 éves lányt akartak szexre kényszeríteni a margitszigeti Sportuszoda medencéjében. 

Nem Takáts Zsuzsanna volt Kiss László első áldozata, a sportolót már korábban is felfüggesztették egy hasonló ügy miatt - írja a Blikk

Kisst már korábban is eltiltották, mert egy 18 éves lányt akart két társával szexre kényszeríteniForrás: MTI/Kovács Anikó

A lap birtokába került dokumentum szerint 1960. december 30-án Kiss két társával szexre akart kényszeríteni egy 18 éves lányt a margitszigeti Sportuszoda medencéjében. A Blikk által idézett anyagban az szerepel, hogy a 18 éves lányt a Sportuszoda szabad részé­ben körülfogták, és fogdosni kezdték minden testrészén, így lábát, melleit és nemi szervét is. 

A lány végül odakiáltott az éppen arra járó úszómesternek, így a három sportoló elúszott a közeléből. A lány az esetet jelentette a Sportuszoda igazgatóságának is.

Ebből végül nem lett rendőrségi ügy, de az Úszószövetség elnöksége január 26-tól április 26-ig mindennemű sporttevékenységtől és az uszodák látogatásától is eltiltotta Kiss Lászlót.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK