Virágcsokorral kért bocsánatot Kiss László

Kiss László RTL
Vágólapra másolva!
Bocsánatot kért egykori áldozatától, Takáts Zsuzsannától Kiss László. A volt úszókapitány szerint az 1962-es ítélet megtette hatását, az elmúlt évtizedekben ugyanis mindent megtett, hogy beilleszkedjen a társadalomba. Takáts Zsuzsannát felkereste Gyárfás Tamás, a Magyar Úszószövetség elnöke, valamint Hargitay András úszókapitány is, ők szintén elnézést kértek. Kiss László eláll a perújrafelvételtől.
Vágólapra másolva!

„Nem a húszéves Kiss László, hanem a 75 éves kér bocsánatot” - mondta egykori áldozatának Kiss László, aki 1961-ben két társával együtt megerőszakolta Takáts Zsuzsannát. Tette miatt 20 hónapot töltött börtönben. Hozzátette:

Az egykori úszókapitány az RTL Klub kamerái előtt egy virágcsokorral lépett áldozata elé, bemutatkozott, majd bocsánatot kért.

Kiss László szerint az ítélet megtette hatását,

az elmúlt évtizedekben ugyanis mindent megtett annak érdekében, hogy bebizonyítsa, képes beilleszkedni a társadalomba.

Takáts Zsuzsanna korábban az RTL Klubnak adott interjújában elmondta, hogy nem tudott megbocsátani Kiss Lászlónak, miután az úszóedző nem is kért tőle bocsánatot.

Takáts Zsuzsannát felkereste Gyárfás Tamás, a Magyar Úszószövetség elnöke is, valamint Hargitay András jelenlegi úszókapitány, akik szintén bocsánatot kértek. Takáts Zsuzsanna ügyvédje volt még jelen.

Bánáti János ügyvéd, aki Kiss Lászlót képviselte az ügyben, az RTL Klubnak elmondta, hogy

az egykori úszókapitány eláll a perújrafelvételtől.

Kiss László ugyanis korábban azt hangoztatta, hogy az 1962-es ítélet egy koncepciós per eredménye, ezért perújrafelvételt kér, és tisztázza magát.

Százhalombattán átnevezték az uszodát

Szerdán rendkívüli ülést tartott a százhalombattai képviselő-testület Kiss László nemierőszak-ügyében, amelyen eldöntötték, hogy elveszik az edző díszpolgári címét, valamint átnevezik a róla elnevezett helyi uszodát.