Kiss László mindent bevallott

Kiss László RTL
Vágólapra másolva!
Adhatok egy puszit? – ezt kérdezte egykori áldozatától Kiss László, miután bocsánatot kért. Takáts Zsuzsanna szerint ez ebben a helyzetben „egy kicsit nevetséges lett volna”, de a mesteredző mindenesetre kezet csókolhatott egykori áldozatának. A találkozó után interjút is adott az RTL Klub riporterének. 
Vágólapra másolva!

Interjút adott az RTL Fókusz Plusz című műsorának Kiss László. A fiatalkori botlásairól elhíresült egykori úszó az után ült mikrofon elé, hogy virágot vitt áldozatának, és személyesen kért tőle bocsánatot.

Kiss László Forrás: RTL Klub

Takáts Zsuzsanna a bocsánatkérést elfogadta, és azt mondta: nincs még teljesen túl a történteken, de az ügyet lezártnak tekinti.

Nem szeretnék belehalni

„Én nem szeretnék ebbe a dologba belehalni” – ecsetelte Kiss Lászlónak a 73 éves asszony. A ma már 75 éves erőszaktevő és áldozata ezt követően még vagy öt percig beszélgetett, a többi között arról, hogy már mindketten túl vannak egy-egy rákos daganaton.

A találkozó utáni interjúban az edző nem kívánta részleteiben is felidézni, hogyan is történtek az 55 évvel ezelőtti események, de – ellentétben korábbi nyilatkozataival – már nem is tagadott. Azt mondta: megkönnyebbült, és úgy érzi, őszintén beszélgettek.

Kiss László bocsánatot kér Forrás: RTL Klub

Szepesi Niki sem írt rosszat

A kérdésre, hogy ez egy olyan hajlam-e, amelyik nem múlik el az idővel, Kiss László azt felelte, hogy az ítélet megtette a hatását. „Én sem tudtam rajta átlépni, és mindennap azért keltem fel, hogy bebizonyítsam, hogy tisztességes tagja vagyok a társadalomnak.” „Szepesi Niki is csak jót írt rólam a könyvében” – tette hozzá.

Kacsatelep

A beszélgetésből az is kiderült, hogy Kiss László egy nagyfai munkatáborban töltötte a büntetését, ahol még egy kacsatelepen is dolgozott. Mint mondta, a bajban sokan kiálltak mellette. Akik hívták, azok jobbára biztatták, és senki sem „olvasott be neki”.

„Vannak dolgok, amelyek elől úgysem tud elmenekülni az ember. Ez is ilyen volt” – zárta a beszélgetést a mesteredző.