Mégsem gyűjt tovább Török Zsolt

2016.05.17. 16:57

Befejezi az adománygyűjtést az MSZP-s Török Zsolt, aki azért várt hétfő óta felajánlásokat, hogy ki tudja fizetni a bíróság által számára vesztes perben kiszabott bírságot a fideszes Selmeczi Gabriellának. Az MSZP ugyan már kifizette a pénzt, de azt mondta, így ő tartozik a pártjának. Aztán most kiderült, mégsem kell kifizetnie.

Lefújja hétfőn kezdett adománygyűjtő akcióját Török Zsolt – erősítette meg a szocialista politikus az Origónak. Megírtukhogy bár az MSZP kifizette már a Fidesz volt szóvivőjének, Selmeczi Gabriellának a bíróság által megítélt kártérítés összegét, a perben vesztes Török most mégis erre gyűjtött, mondván: a párt csak megelőlegezte helyette az összeget, így most az MSZP-nek tartozik 360 ezerrel. 

Pár órával később azonban Török Zsolt a Facebookon visszavonta az adománygyűjtési felhívást, arra hivatkozva, hogy mégsem tartozik a pártnak, mert a per ítéletének következményeként jelentkező költségeket az MSZP teljes egészében átvállalta”.  Vagyis mégsem kell kifizetnie a 360 ezer forintot a saját pártjának – mondta az Origónak. Ezért visszautalja mindenkinek az összeget, amit küldött. 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKK