Szíven szúrta feleségét az elátkozott férfi

2016.05.24. 11:50

Először csak fenyegetőzött, majd megkéselte átkozódó feleségét az ügyészség szerint egy szabási férfi. Mindketten részegek lehettek.

Életveszélyt okozó testi sértéssel vádolják a szabási férfit, aki a Somogy Megyei Főügyészség szerint veszekedés után szíven szúrta feleségét.

Ittak és veszekedtek

Az eset még február 3-án történt, az italozó és ilyenkor rendszeresen veszekedő házaspár ismét egymásnak esett szabási otthonukban.

Először csak meg akarta félemlíteni feleségét, később meg is késelte az asszonyt a szabási férfi a vád szerintForrás: Thinkstock

A feleség sokáig szidta és átkozta férjét, aki előbb veréssel, a nő nyakának átvágásával fenyegetőzött, majd elő is vett egy 12 centis pengehosszúságú kést, hogy azzal ijesszen rá az asszonyra.

Átokra kés felelt

A konyhaasztalnál ülő nő ekkor sem hagyta abba az átkozódást, mire a

férfi hirtelen szívtájékon szúrta,

írja a közleményében a vádhatóság. Mikor felfogta, mit tett, látta a vérző sebet, a férj azonnal értesítette a mentőket – az áldozat közvetett életveszélyben volt, de a szakszerű orvosi ellátás megmentette életét.

A vádlott jelenleg előzetes letartóztatásban van, az ügyészség kedden végrehajtandó szabadságvesztést és közügyektől való eltiltást kért a késelés ügyében.