Nagyon eldurvult az MSZP-DK-vita

választás 2014 szavazás dunaújváros
Szavazás Dunaújvárosban
Vágólapra másolva!
Hazug lejáratókampányt folytat az MSZP a DK dunaújvárosi jelöltje, Huszti Zsolt ellen – mondta szombaton Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció szóvivője. Dunaújvárosban vasárnap lesz időközi választás, amelyen a két ellenzéki párt külön indul.
Vágólapra másolva!

Gréczy Zsolt, a DK szóvivője szombaton arról beszélt, hogy a Facebookon megjelent egy bejegyzés, amely igaztalanul azt állítja a Demokratikus Koalíció dunaújvárosi jelöltjéről, hogy korábban bűncselekmény miatt elítélték. A bejegyzést

egy MSZP-hez köthető személy tette közzé.

Ezt bizonyítja, hogy ugyanez a felhasználó egy olyan fotót is feltett a Facebook-oldalára „bekukk a fiúkhoz” kezdetű képaláírással, amelyet a parlament MSZP-páholyában készített. A DK dunaújvárosi jelöltjét lejáratni szándékozó poszt megállapítása természetesen hazug, a DK jelöltje nemcsak büntetlen előéletű, hanem morálisan is feddhetetlen – közölte Gréczy Zsolt.

Nagy a tétje a dunaújvárosi voksolásnak Fotó: Mudra László - Origo

Grézy szerint a Demokratikus Koalíció szerint egy ilyen lejáratási kísérlet még a Fidesztől vagy a Jobbiktól is elfogadhatatlan lenne,

az MSZP-től viszont kifejezetten megbotránkoztató.

A DK még egy felfokozott hangulatú kampányidőszakban is elfogadhatatlannak tartja az MSZP magatartását a dunaújvárosi időközi választással kapcsolatban, kezdve a korábban az MSZP-nek kedvező, a DK által mindig betartott megállapodás felrúgásától egészen a mostani lejáratókampányig – közölte Gréczy.

A dunaújvárosi időközi választásról részletesen itt olvashat.