Számlát adtak a prostituáltak, csak nem arról amit nyújtottak

bordélyház-leleplezése, prostitúció
TO GO WITH AFP STORY by JOSIE COX - FILES - A picture taken on March 6, 2009 in a brothel in Offenbach, western Germany, shows a prostitute waiting for clients. Times are hard down at brothels in Germany, where the current financial crisis has triggered a sharp decline in clientele. AFP PHOTO DDP/MARTIN OESER GERMANY OUT
Vágólapra másolva!
Masszázsszolonként hirdették, de valójában bordélyház volt az a szalon, amelynek a vezetője ellen most emeltek vádat. A prostituáltak a bevételük felét tarthatták meg, a szolgáltatásaikról pedig számlát is adtak.
Vágólapra másolva!

Bordélyházat üzemeltető férfi ellen emeltek vádat. A bordélyház hivatalosan masszázsszalonként üzemelt, ahol a vendégek még számlát is kaptak a szolgáltatásokról. Persze nem a szexuális szolgáltatásról, hanem a masszázsról.

A bordélyház a belvárosban, az V. kerületben működött. A 42 éves férfi – aki ellen most vádat emeltek – szervezte a prostituáltak beosztását. A szalonban a prostituáltakat megbízási szerződéssel foglalkoztatták, a vendégekről pedig listát vezettek.

Forrás: AFP/Martin Oeser

A prostituáltak a megállapodás szerint a nap végén az egyes fixdíjas szexuális szolgáltatásokért járó pénz felét kapták meg, míg a másik fele a vádlottnál maradt. A bordélyházat szinte napra pontosan egy éve nyitották.

A férfit bordélyház fenntartásával és prostitúció elősegítésével vádolják.