Két halálos baleset is történt délután

Vágólapra másolva!
Két balesetben összesen ketten haltak meg az ország különböző pontjain. Személyautók ütköztek Zámolynál és Kismacsnál. Egy ember meghalt, öten pedig súlyosan megsérültek egy autóbalesetben Zámoly közelében. A Székesfehérvárra vezető úton két személyautó ütközött egymással vasárnap délután. Mindkét jármű az árokba csapódott az ütközés erejétől. A mentési és a helyszínelési munkálatok miatt az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat a hatóságok elterelik. A műszaki mentést a székesfehérvári hivatásos tűzoltók végzik. Egy ember meghalt, és ketten megsérültek abban a balesetben is, ami a Debrecenhez tartozó Kismacs közelében történt a 33-as főúton vasárnap kora délután - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtósa az MTI-vel. Vajta Szilvia tájékoztatása szerint a főút 102-es kilométerénél két személyautó eddig tisztázatlan körülmények között frontálisan ütközött. Egy ember már a helyszínen életét vesztette, a két sérültet a mentők kórházba vitték. Rácz Máté, a katasztrófavédelem megyei megbízott szóvivője elmondta: az ütközés akkora volt, hogy mind az elhunytat, mind a sérülteket feszítővas segítségével tudták kiszabadítani a roncsokból.
Vágólapra másolva!

Egy ember meghalt, öten pedig súlyosan megsérültek egy autóbalesetben Zámoly közelében. A Székesfehérvárra vezető úton két személyautó ütközött egymással vasárnap délután.

Mindkét jármű az árokba csapódott az ütközés erejétől.

A mentési és a helyszínelési munkálatok miatt az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat a hatóságok elterelik. A műszaki mentést a székesfehérvári hivatásos tűzoltók végzik.

Egy ember meghalt, és ketten megsérültek abban a balesetben is, ami a Debrecenhez tartozó Kismacs közelében történt a 33-as főúton vasárnap kora délután - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtósa az MTI-vel.

Vajta Szilvia tájékoztatása szerint a főút 102-es kilométerénél két személyautó eddig tisztázatlan körülmények között frontálisan ütközött.

Egy ember már a helyszínen életét vesztette,

a két sérültet a mentők kórházba vitték.

Rácz Máté, a katasztrófavédelem megyei megbízott szóvivője elmondta: az ütközés akkora volt, hogy mind az elhunytat, mind a sérülteket feszítővas segítségével tudták kiszabadítani a roncsokból.