Drogkereskedőt és fogyasztókat fogtak el Újpesten

2016.07.12. 10:30

Egy kábítószer-kereskedőt és három fogyasztót vettek őrizetbe a rendőrök Újpesten.

A rendőrök szombaton késő este egy újpesti parkolóban figyeltek fel két autóra és gyanúsan viselkedő utasaira. Az egyik autóban ülő Cs. Csaba és S. György előzetes telefonos egyeztetés után érkeztek a parkolóba, hogy kábítószer vegyenek. A rendőrök a két férfit és B. Csillát előállításukat követően kábítószer-birtoklás miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A másik férfi autójában különböző kábítószergyanús anyagokat: 46 gramm tablettát, 219 gramm fehér színű port, 100 gramm kristályos anyagot, 124 gramm zöld növényi származékot, több százezer forint készpénzt és digitális mérlegeket találtak.

A nyomozók később L. Béla lakásán tartott házkutatáskor nagy mennyiségű kábítószergyanús anyagmaradvánnyal szennyezett önzáró tasakokat, kiadásokat és bevételeket tartalmazó elszámolásokat, több százezer forint készpénzt és valutát, valamint a kábítószer terjesztéséhez használt eszközöket foglaltak le. A 46 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.