Óriási gázfáklya lángol Dunakeszin

olvasói fotó Dunakeszi gáz
Kilométerekről látható és hallható a Dunakeszin feltörő, nagy erővel égő gázcsóva, a több tíz méteres lángoszlop miatt szerda reggel tömegével érkeztek a megkeresések a fővárosi katasztrófavédelemhez. Mint az Origo megtudta, a Földgázszállító Zrt. telephelyén gyújtották meg a gázfáklyát, de nem baleset történt, a felesleges gázmennyiség elégetése tervszerűen zajlik.
Vágólapra másolva!
Kilométerekről is látható, és mennydörgésszerű robajjal ég egy tűzoszlop Dunakeszin, a Földgázszállító Zrt. egyik telephelyén égetnek gázt.
Vágólapra másolva!

Kilométerekről látható és hallható a Dunakeszin feltörő, nagy erővel égő gázcsóva, a több tíz méteres lángoszlop miatt szerda reggel tömegével érkeztek a megkeresések a fővárosi katasztrófavédelemhez. Egyik olvasón videót is küldött lángoszlopról:

Mint az Origo megtudta, a Földgázszállító Zrt. telephelyén gyújtották meg a gázfáklyát, de

nem baleset történt, a felesleges gázmennyiség elégetése tervszerűen zajlik.

Lakatos Edina, az FGSZ szóvivője szerint a fáklyázást jó előre bejelentették az önkormányzatoknál és a katasztrófavédelemnél, ez rutinfeladatnak számít társaságuknál.

A szóvivő azt mondta, egy gödöllői szerelvénycsere miatt volt szükség a gázvezeték fáklyzására, a le nem fogyasztott gáz mennyiség elégetésére.