A rendőrautó motorháztetőjén megbilincselték és a hátsó ülésére ültették az autótolvajt, miután elfogták. A férfit azzal a gödöllői autórablással gyanúsítják, amelyben a Turay Ida Színház 24 éves intézője is meghalt, miután nem tudta megakadályozni, hogy a férfi elvigye a kocsiját.

A 24 éves gödöllői nő csütörtökön késő este állt meg az autójával a háza előtt. Kiszállt, hogy kinyissa a kaput. Ekkor ült be az autóba a férfi, és megpróbált elhajtani.

Ő vitte el a kocsit.Forrás: police.hu

A nő meg akarta állítani, de a kocsi az út melletti árokba sodródott, maga alá temetve őt. A Turay Ida Színház intézője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt - írta a police.hu.

Zsófiát a saját autójával gázoltak halára Gödöllőn.Forrás: Facebook

A Blikk szerint a férfi a rendőrségen azt mondta: részegen ment hazafelé és nagyon fáradt volt. Meglátta a járó motorú kocsit és arra gondolt, hogy nem kell hazáig gyalogolnia. Azt mondta, a nőt csak akkor vette észre, amikor már az árokba borultak.

A férfi ezután egyszerűen kiszállt az autóból. Állítólag még segítettek is neki a helyiek, mert azt hitték, egyszerű baleset történt, majd elmenekült. 

A körözött férfit pénteken délután egy isaszegi sörözőben fogták el és bevitték a rendőrségre. Őrizetbe vették és kihallgatták. Rablás miatt indult ellene eljárás, a 24 éves nő halála miatt viszont gyilkosság miatt is nyomoznak. A rendőrök kezdeményezték a férfi előzetes letartóztatását.