Fidesz: a baloldal előbb adna munkát a bevándorlóknak, mint a magyaroknak

Vágólapra másolva!
"A bevándorláspárti baloldal" előbb adna munkát a bevándorlóknak, mint a saját állampolgárainak - közölte a Fidesz azt követően, hogy Gúr Nándor, az MSZP alelnöke azt mondta, az Orbán-kormány impotenciája miatt 600 ezer ember kényszerült megélhetési okokból elhagyni Magyarországot, miközben az országban munkaerőhiány van.
Vágólapra másolva!

"A szocialisták most is hazudnak", a baloldal és Brüsszel bevándorlókkal akarja elárasztani Európát és a munkaerőpiacot - reagált közleményben a Fidesz Gúr Nándor satótájékoztatójára.

Gúr Nándor többek között azt mondta: a kormány elüldözött 600 ezer embert, mert

képtelen volt valós gazdaságot teremteni Magyarországon.

"Kormányzásuk hat évében eljuttattak minket oda, hogy a szakmunkások nem keresnek annyit, mint a visegrádi négyek országaiban a segédmunkások" - mondta az ellenzéki politikus.

A Fidesz közleményében azt írta: az Európai Parlament legutóbbi ülésén az európai és a magyar baloldali politikusok nemcsak a kényszerbetelepítést elutasító országok megbüntetését, hanem a migránsok foglalkoztatásának könnyítését is megszavazták. Ezzel a Fidesz álláspontja szerint

az uniós polgárok elé heyezték a migránsokat.

Hangsúlyozták, hogy a polgári kormány határozottan fellép a bevándorlással szemben, és a bevándorlók helyett a magyar embereknek biztosít munkát. Amíg a szocialisták kormányzásuk alatt megduplázták a munkanélküliséget, és büntették a munkavállalókat, a polgári kormány tizenkettőről hat százalék alá mérsékelte a munkanélküliséget, adócsökkentésekkel és béremelésekkel segíti a dolgozókat - írták a közleményben.