Eltűnt egy idős osztrák férfi Balatonmáriafürdőn

Matthias
Hat napja nem találják Kriegler Matthiast
Vágólapra másolva!
Hat napja nem találják, a beszédképtelen, fél oldalára lebénult Kriegler Matthiast, a rendőrség a lakosság segítségét is kéri felkutatásához.
Vágólapra másolva!

Eltűnt egy idős osztrák féri Balatonmáriafürdőn: Kriegler Matthiast augusztus 6-án este, a Polgár utcai szabadstrandon látták utoljára, azóta a rendőrség sem akadt nyomára.

Ha látta, segítsen!

Matthias 180 centiméter magas, 80 kilogramm testsúlyú, őszes hajú, barna szemű, szemüveges.

Korábbi betegsége miatt beszédképtelenné vált, és jobb oldala részben lebénult - állapota miatt erősen kiszolgáltatott lehet.

Egyedi ismertetőjegye, hogy jobb kezének mutató, középső és gyűrűs ujjai rövidebbek, mint a balé.

Hat napja nem találják Kriegler Matthiast Forrás: Police.hu

Eltűnésekor fekete alapon fehér csíkos rövidnadrágot, világoszöld ujjatlan pólót és szürke szandált viselt. Jobb kezén gyűrűt, nyakában pedig egy bika horoszkópos nyakláncot hordott.

Itt telefonálhat

A Marcali Rendőrkapitányság kéri, hogy aki tud az osztrák férfi hollétéről, az jelentkezzen személyesen a Marcali Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon.

A bejelentő név nélkül is segíthet az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén – figyelmeztet a police.hu.