Vujity Tvrtko kiakadt, törvényt szigorítana

2016.08.17. 06:26

Az emberek ellen elkövetett gyilkosságokhoz hasonló minősítéseket és szigorú büntetési tételeket vezetne be az állatvédelmi törvényben is Vujity Tvrtko, akinek elege lett „a gólyával focizó szadisták kegyetlenkedéseiből”.

Vujity Tvrtkónak elege lett a kegyetlen állatkínzásokból, és nagy lépésre szánta el magát. A Facebookon jelentette be, hogy civil akcióba kezdett, és szakértő ügyvédeket kért fel az állatvédelmi törvény szigorításának kidolgozására– írta az NLCafé.hu.

Azt javasolom, hogy »emberi« szabályozást alkalmazzanak bizonyos esetekben, tehát használhassák az »előre kitervelten, különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen áldozattal szemben« megjelöléseket és büntetési tételeket”– írta a Pulitzer-emlékdíjas író, újságíró, tévés.

Vujity Tvrtko az állatvédelmi törvény szigorítását szeretné elérniForrás: TV2

Vujity Tvrtkónak ugyanis – mint írta – elege lett „a gólyával focizó, kiskutyát kalapáccsal anyonverő, bárány szájába purhabot fújó, macska orrába ragasztót nyomó szadisták kegyetlenkedéseiből”. Azt javasolja, hogy „a bestiális kegyetlenkedésekért alapból járjon letöltendő börtön”.

A kezdeményezést bejelentő Facebook-bejegyzését – amit máris több mint 3500-an osztottak meg, és ami alatt több száz támogató komment érkezett – azzal zárta: már megbízást is adott egy szakértő ügyvédi irodának a törvényi szigorítást célzó beadvány előkészítésére.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK