A rendőrség drogdílercsaládra csapott le Budapesten

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai egy héttagú bűnözői csoportot számoltak fel.
Vágólapra másolva!
Héttagú bűnözőcsoportra csapott le a rendőrség. A gyanú szerint a családi alapon szerveződő csoport Pest déli részén kereskedett kábítószerrel. A rendőrök drogokat, készpénzt, ékszereket és autókat foglaltak le.
Vágólapra másolva!

Kábítószer-kereskedelem és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Ö. Lóránt 22 éves budapesti lakos és hat társa ellen, tájékoztat honlapján a rendőrség.

Dílercsalád

A családi alapon szerveződő bűnözői csoport 2016 elején került a nyomozók látókörébe. A megalapozott gyanú szerint a csoport tagjai Budapesten

amfetamint és marihuánát árultak, illetve a drog beszerzését, porciózását és szállítását is végezték.

Drog, pénz, ékszerek, autók

A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai 2016. augusztus 24-én összehangolt akciót tartottak, amelynek során egyszerre több helyszínen folytattak házkutatást Budapesten. A házkutatások alkalmával a rendőrök a

kábítószer-gyanús anyagok mellett nagy mennyiségű készpénzt és ékszereket, illetve nagy értékű autókat is lefoglaltak a gyanúsítottaktól.

A nyomozás adatai szerint a most felszámolt bűnözői csoport Pest déli részén folytatta tevékenységét.

Őrizetbe vették őket

A csoport tagjait elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették a nyomozók. Két személy kivételével kezdeményezték valamennyi gyanúsított előzetes letartóztatását.