Késelt, majd elmenekült egy biciklis Győrben

2016.09.05. 15:35

Közlekedési vita fajult majdnem emberölésig Győrben: két biciklis esett egymásnak a Rába fölött átívelő Béke hídon, egyikük használta a kését is.

Életveszélyes sérüléseket okozott ellenfelének, majd biciklivel elmenekült egy ismeretlen férfi Győrben, a megyei rendőr-főkapitányság tanúk segítségét is várja a tettes azonosításához.

Közlekedési vitából vérontás

A bűncselekmény szeptember 2-án délután, az 1-es főút Rába feletti szakaszán történt: két kerékpáros találkozott a Béke híd keskeny járdaszakaszán, és közlekedési vitába keveredtek.

Bűnjelek és rendőrségi helyszínelés a győri Béke hídonForrás: Police.hu

A szóváltás hamar verekedésig fajult, a két férfi pedig kölcsönösen bántalmazta egymást, testszerte zúzódásokat okozva.

Úgy tudjuk, a körözött személy dulakodás közben kést húzott elő, és többször is megszúrta ellenfelét,majd mountain bike-jával elmenekült a helyszínről. Áldozatát mentők szállították kórházba.

Így nézhet ki

Az ismeretlen elkövetőről személyleírást is közölt a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság: egy 35-40 év közötti, 175 centiméter magas, vékony férfit keresnek, aki a támadás idején világoskék, rövid ujjú pólót és napszemüveget viselt, hátán hátizsákot hordott.

A támadás idején borostás volt, rövid, barna haját zselézte – maradandóbb ismertetőjel lehet azonban, hogy

bal karján nonfiguratív tetoválás látható, és arcát a verekedés utáni sérülések csúfíthatják.  

A rendőrség kéri, hogy aki tud a bűncselekmény részleteiről vagy az elkövető hollétéről, az jelentkezzen a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságon (9024 Győr, Szent Imre út 2-4.).

A bejelentő név nélkül is értesítheti a főkapitányságot a 06-96-417-329-es hívószámon, illetve hívhatja az ingyenes 06-80-555-111-es „Telefontanút", a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét is.