Mellbe szúrta, elmenekült

Ezt a férfit keresik Győrött
Vágólapra másolva!
Azt a férfit keresik a győri rendőrök, aki fényes nappal a nyílt utcán mellkason szúrt egy másik férfit szeptember 2-án. 
Vágólapra másolva!

Egy fiatal férfi 2016. szeptember 2-án kora délután a győri Béke hídon, a Rába folyó feletti szakaszon, mellkason szúrt egy győri férfit, majd elmenekült - olvasható a rendőrség honlapján. A két férfi korábban összeveszett és össze is verekedett, azt nem tudni, min. Az áldozatot súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Rendőrségi információk szerint

az ismeretlen férfi körülbelül 25-45 év körüli, 170-175 centiméter magas, sportos, izmos testalkatú. Haja rövid, sötétbarna, vagy fekete színű.

A bűncselekmény napján a tettes fekete vagy sötétszürke mountain bike kerékpárral közlekedett.

Ruházata kék rövid ujjú póló és világoskék farmernadrág volt. Hátán fekete hátizsákot, feje tetején napszemüveget viselt. Verekedés közben megsérült az arca, valószínűleg felrepedt a szemöldöke. Az áldozat leírása alapján mozaikkép készült a férfiről.

Ezt a férfit keresik Győrött Forrás: Police.hu

A tettes bal felkarján az alábbi képhez hasonló nonfiguratív, vonalkás elrendezésű tetoválás volt látható.

Ehhez hasonló tetotválást visel a támadó Forrás: Police.hu

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője

nettó 500.000,- (azaz ötszázezer) forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek.

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során a hatóság rendelkezésére bocsátja. A nyomravezető személyét bizalmasan kezelik.