Fidesz: A migráció biztonsági kockázatot jelent

politikusok végtörlesztése, Halász János, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium parlamenti államtitkára beszél az Országgyűlés plenáris ülésén 2011. február 21-én
Vágólapra másolva!
A migráció még mindig komoly biztonsági kockázatokat jelent Európa és Magyarország számára Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője szerint. Halász cáfolta, hogy a kvótanépszavazáson való részvételtől függne a települési pályázatok sikeressége.
Vágólapra másolva!

Beigazolódott, hogy

az Európát és Magyarországot sújtó bevándorlás továbbra is rengeteg biztonsági kockázatot rejt magában,

a terroristák, köztük a párizsi tömeggyilkosok is, az illegális migránsokkal együtt érkeztek - mondta Fidesz-frakció szóvivője.

Halász János frakciószóvivő szerint "a terroristák köztünk jártak" Forrás: MTI/Kovács Attila

Halász János utalt arra, amit az Origo is megírt a Magyar Idők információi alapján: az Iszlám Állam irányította a Magyarországon átutazó, majd Párizsban gyilkoló terroristákat, akik illegális bevándorlókként, a migránsok között elvegyülve érkeztek Magyarországra tavaly nyáron.

- mondta a szóvivő, hozzátéve: a helyzet az egy évvel ezelőttihez képest sajnos nem sokat javult, mert bár Magyarország lezárta a határát, ám Európa határai továbbra is tárva-nyitva állnak, ma is ezrek érkeznek naponta ellenőrzés nélkül.

Halász nemmel válaszolt arra, van-e összefüggés a települési pályázatok sikere és a népszavazáson való részvétel között,

mint arról - a hírek szerint - Győrújfalu polgármestere írt a választóknak. Ám azt fontosnak nevezte a szóvivő, hogy a polgármesterek felhívják a figyelmet a kvótaügy veszélyeit.