Megerőszakoltak egy fiatal lányt Debrecenben

fantom debrecen
Nagy fülű, alacsony homlokú férfit keresnek a rendőrök
Vágólapra másolva!
Bokrok közé vonszolta és megbecstelenítette áldozatát a debreceni támadó, a rendőrség civilek segítségét is kéri azonosításához.
Vágólapra másolva!

Szexuális erőszak áldozata lett egy fiatal lány vasárnap este Debrecenben: a sértett a Bem téren keresztülvágva sétált haza, amikor egy idegen férfi a közeli bokrok mögé vonszolta, és megerőszakolta.

Fiatal, sovány, rövid hajú

A támadó ezután elmenekült, a rendőrség nagy erőkkel keresi, és lakosság segítségét kéri a megtalálásához. Az áldozat személyleírása alapján

az erőszakoló 25-30 év közötti, 170-175 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, sötét hajú férfi. Füle az átlagosnál nagyobb,erős szemöldökű, homloka alacsony.

A tettes az elkövetéskor világos melegítőfelsőt és melegítőnadrágot viselt – és valahogy így nézhet ki.

Nagy fülű, alacsony homlokú férfit keresnek a rendőrök Forrás: Police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit ismeri, tud tartózkodási helyéről vagy a bűncselekmény egyéb részleteiről, az jelentkezzen személyesen a kapitányság bűnügyi osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám).

Ha látta, telefonáljon

A bejelentő telefonon is segíthet a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen és névtelenül hívható 06-80/555-111-es "Telefontanú" zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.